NOVINKA - AUKCIE NA FACEBOOKU

09.03.2013 16:40

Vážení zákazníci, pripravili sme pre vás novú zábavnú formu nakupovania formou aukcií, ktoré uverejňujeme na facebooku, kde sa ich môžete aj priamo zúčastniť. Účasť na nich je jednoduchá - stačí aby ste si klikli na Páči sa mi na našej stránke na facebooku - Zooshop-zoobazar /sme aj pod miestami, aj pod stránkou-aukcie prebiehajú na oboch/, a môžete sa zúčastňovať aukcií, na ktorých môžete nakúpiť za výhodné ceny tak ako chovateľské potreby, tak aj zvieratká. 

   ČO JE AUKCIA: Slovo aukcia znamená dobrovoľnú dražbu (teda napríklad nie dražbu použitú ako exekučný prostriedok) konkrétnej fyzickej veci alebo živého tvora pri ktorom sa vec alebo živý tvor predáva verejne súčasne väčšiemu počtu záujemcov a predávaný objekt získa ten, kto zaň ponúkne najviac.

   AKO PREBIEHA AUKCIA: Na stránke pridáme fotku s popisom veci alebo zvieratka ktoré dávame do aukcie. Keďže do aukcie pridávame len veci alebo zvieratká, ktoré sú dostupné aj u nás v obchode, máte si možnosť prísť ponúkaný tovar alebo zvieratko obzrieť. Pridaním príspevku o aukcii začína aukcia a končí termínom, ktorý je pri každom príspevku určený nami. Vyhradzujeme si právo aukciu predĺžiť, najmä v začiatkoch, pokiaľ napríklad nebude dosť záujemcov, keďže je to nové. Oceníme, ak nám napíšete, čo všetko by ste radi v našich aukciách dražili.
   Vyvolávaciu cenu navrhujeme my. Záujemcovia, ktorí chcú tovar dražiť si kliknú pri danom obrázku na "komentovať" a napíšu sumu, ktorú sú ochotní za daný tovar zaplatiť. DRAŽIŤ MôŽU IBA VÁŽNI ZÁUJEMCOVIA!!! Navrhovaná suma musí byť vyššia ako predchádzajúca suma /teda aj vyššia ako vyvolávacia cena/.
   Termín ukončenia aukcie sa riadi podľa času pridaného príspevku, takže posledný pridaný príspevok v čase ukončenia aukcie vyhráva.
   PREVZATIE TOVARU: Tovar vydražený na aukcii je nutné si prevziať priamo v predajni do troch dní od ukončenia aukcie, alebo je ho možné aj zaslať na dobierku - v tomto prípade sa musí vydražená vec vrátane poštovného zaplatiť vopred do piatich dní od ukončenia aukcie a obratom vám bude tovar zaslaný. Upozorňujeme, že živé zvieratá nezasielame na dobierku, treba rátať s osobným odberom.
   PORUŠENIE PODMIENOK AUKCIE A MARENIE AUKCIE: Kto si vydražený tovar neprevezme do troch dní a nedohodne sa inak,alebo v prípade dobierky nezaplatí včas určenú sumu, tak ten automaticky nebude už môcť v budúcnosti dražiť, pokiaľ aj pridá sumu do dražby, táto bude stornovaná. Opätovne do aukcií bude zaradený len po vysvetlení situácie.
   VRÁTENIE TOVARU A REKLAMÁCIE: Pri aukciách sa rovnako ako pri predaji riadime Obchodným zákonníkom, čiže reklamácie uplatňujeme rovnako ako pri bežnej kúpe. Čo sa týka vrátenia tovaru, pri dražených veciach je možnosť osobnej obhliadky priamo v obchode, čiže vrátiť tovar s odôvodnením že nie je podľa vašich predstáv nie je možné, treba si poriadne premyslieť čo chcete dražiť prípadne prísť pozrieť. 
   Takže akékoľvek otázky máte ohľadne aukcií, prípadne máte záujem o draženie konkrétnych vecí, napíšte nám.

—————

Späť


Kategórie


Kontakt

Zoobazar

Obchodné centrum JUH
Dušana Jurkoviča 2830
Topoľčany
95503


+421949667305



Facebook:
Zooshop-zoobazár /miesta/
Zooshop-zoobazar /stránky/